Tietoa tuotteista

Kehysten valinta

Näköasiantuntijat

Silmälasikehysten valinnassa kannattaa antaa optikkoliikkeen henkilökunnan auttaa.

Lue lisää kehysten valinnasta

Silmälasien korjaus

Suomalainen käsityö ja avainlippu

Näköasiantuntijat

Näköasiantuntija liikkeissä tehdään suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Linssien asennus ja viimeistely kehykseen tapahtuu liikkeiden omissa silmälasipajoissa käsin.

Valmiiden silmälasien sovittaminen ja taivuttelu asiakkaan kasvoille sopiviksi, vaatii vuosien tuomaa kokemusta ja sorminäppäryyttä. Käsityötä on myös silmälasien korjauspalvelu, jota paikalliset Näköasiantuntijat tekevät mielellään, kun rakkaille silmälaseille sattuu haaveri. Made in Finland on tärkeä arvo palveluliiketoiminnassamme ja siksi olemme 100% suomalaisia yrityksiä.

Kotimainen erityisosaaja

Näköasiantuntijat on 100% suomalaisten yrittäjien perustama ja omistama, erityisosaamiseen perustuva, maanlaajuinen yksityisten optikkoliikkeiden verkosto, joka osaa ja haluaa turvata sinulle sekä hyvän näön, että silmäsairauksien löytämisen ja silmien ehkäisevän terveydenhuollon. 

Verkoston palvelufilosofia ja ajatusmaailma ovat rakentuneet pitkän asiakaskokemuksen perusteella. Monet verkostomme yrityksistä ovat toimineet paikkakuntiensa asiantuntijaliikkeinä jo vuosikymmenten ajan. Palvelumme ja osaamisemme ovat myös vahvasti tunnustettuja paikallisen kunta ja elinkeinoelämän keskuudessa. 

Näköasiantuntijoilla onkin Suomalaista palvelua avainlippumerkki viestimässä palvelumme kotimaisuudesta ja arvostuksestamme suomalaista työtä kohtaan.

Näköasiantuntijoiden osaaminen sinun näkömukavuutesi parhaaksi on parasta suomalaista palvelua.