VitA-POS silmävoide 5G

15,00 

A-vitamiinivoide erittäin kuiville silmille. Lievittää tehokkaasti kuivien silmien oireita. Suojaa silmän ulointa kerrosta ja auttaa silmäluomien liikkumista sarveiskalvon pinnalla. Tuote sisältää A-vitamiinia ja lanoliinia (lampaanvillarasva). A-vitamiini vaikuttaa kyynelkavon uloinpaan solukerrokseen, joten voide edesauttaa kyynelkavon toiminnan parantumista.

Voide saattaa aiheuttaa lievää näön sumentumista heti annostelun jälkeen, joten voidetta suositellaan käytettäväksi iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Älä käytä tuotetta yhtäaikaa piilolinssien kanssa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): vkks045A19 Liike: Hakusana: Kuivasilmätuotteet  

Kuvaus

A-vitamiinia sisältävä VitA-POS silmävoide on tarkoitettu kuiville ja erittäin kuiville silmille. Silmävoide on ihanteellinen yökäyttöön sekä erittäin kuiville silmille. Voide lievittää kuivien ja väsyneiden silmien epämiellyttävää kirvelyä, vahvistaa kyynelkalvoa ja suojaa silmän pintaa. Ei saa käyttää samanaikaisesti piilolinssien kanssa. Rasvainen koostumus voi haitata näkökykyä. Säilöntäaineeton.

Käyttöohje

Purista pieni määrä silmävoidetta sidekalvolle. Räpyttele hitaasti. Ihanteellinen yökäyttöön. Selvästi kuiviin silmiin käyttö tavallisesti 3 kertaa päivässä. Hoidon pituudelle ei ole asetettu rajoituksia. Annostele vähintään 30 minuuttia muiden silmätippojen käytön jälkeen. Avattu pakkaus on käytettävä 3 kuukauden kuluessa.


Löydä lähin Näköasiantuntijasi