Thealoz Duo Gel 30×0,4g

16,50 

Thealoz Duo Gel on kerta-annospakattu silmätippa vaikean ja erittäin vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Korjaa silmän pinnan vaurioita ja lisää kyynelnesteen paksuutta. Tuote sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia, voitelevaa hyaluronihappoa, sekä karbomeeria, jonka ansiosta geelitippa vaikuttaa pitkäkestoisesti niin päivällä kuin läpi yön.

Hypotoninen, säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Juokseva geeli ei tahmaa eikä sumenna näköä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): vkks008A19 Liike: Hakusana: Kuivasilmätuotteet 

Kuvaus

THEALOZ DUO GEL on ainutlaatuinen juokseva geelitippa, joka sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia, kostuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa sekä karbomeeria, jonka ansiosta geelitippa vaikuttaa pitkäkestoisesti niin päivällä kuin läpi yön. Thealoz Duo Gel on hypotoninen valmiste, joka lisää kyynelkalvon paksuutta ja palauttaa kyynelnesteen luonnollisen osmoottisen tasapainon.

Thealoz Duo Gel -geelitippojen sisältämä trehaloosi on luonnossa esiintyvä vahvasidoksinen sokeri. Sen ansiosta liuos ei kiteydy vaan muodostaa silmän epiteelisolujen päälle suojaavan kalvon. Näin sarveis- ja sidekalvon solut eivät pääse kuivumaan. Trehaloosi korjaa kuivasilmäisyyden jo aiheuttamia vaurioita silmän pinnalla. Se ylläpitää sarveiskalvon solujen tasapainoa estämällä solukalvojen ja proteiinien rakenteen hajoamista.

Thealoz Duo Gel on hypotoninen valmiste. Se tarkoittaa, että tippojen suolapitoisuus on matala. Sen vuoksi sillä voidaan normalisoida kuivasilmäiselle tyypillinen liian korkea kyynelnesteen suolapitoisuus.


Löydä lähin Näköasiantuntijasi