Thealoz Duo 10ml

Suojaava kostutustippa keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Korjaa silmän pinnan vaurioita ja lisää kyynelnesteen paksuutta. Tuote sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia sekä kostuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa.

Säilytysaineettoman ABAK®-pullon ansiosta liuos säilyy steriilinä myös avaamisen jälkeen. Tuotetta voi käyttää 3 kuukautta avaamisesta. Yhdestä 10 ml:n pullosta tulee 300 samankokoista tippaa.

Hypotoninen, säilöntäaineeton ja fosfaatiton. Sopii myös piilolinssien käyttäjille. Säilyy avattuna 3kk.

Tuotetunnus (SKU): vkks007A19 Liike: Hakusana:

Kuvaus

THEALOZ DUO on ainutlaatuinen silmätippa, joka sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia sekä kostuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa. Valmisteen suolapitoisuus on matala eli hypotoninen. Sen vuoksi sillä voidaan normalisoida kuivasilmäiselle tyypillinen kyynelnesteen liian korkea suolapitoisuus ja palauttaa kyynelnesteen luonnollinen osmoottinen tasapaino. Säilytysaineeton ja fosfaatiton Thealoz Duo kostuttaa jopa 6 kertaa pitempään kuin muut silmätipat.

Trehaloosi on luonnossa esiintyvä vahvasidoksinen sokeri, jonka ansiosta liuos ei kiteydy. Se korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja lisää kyynelkalvon paksuutta. Trehaloosin ansiota silmän epiteelisolujen päälle muodostuu suojaava kalvo, jolloin sarveis- ja sidekalvon solujen kuivuminen estyy.


Löydä lähin Näköasiantuntijasi