Eye Coaching EVO1 Contrast glasses Yellow silver C2 54-19

258,00 

Eye Coaching – tuotteet on kehitetty yhteistyössä rallikuskien kanssa. Pikataipaleilla testatut tuotteet on nyt tuotu kaikkien autoilijoiden käyttöön. Titaniumista valmistettu Eye Coaching EVO1 -kehys on kehitetty sopimaan kypärän kanssa. Suorat aisat antavat miellyttävän istuvuuden.

Optisesti hiotut Yellow – linssit suodattavat näkyvästä valosta 9 %. Ne soveltuvat ympärivuorokautiseen ajamiseen parantaen näkemistä. Keltaiset linssit leikkaavat tehokkaasti näkemistä häiritsevän sinisen valon tarkentaen kontrastia. Niiden erinomaisuus ilmenee muun muassa lumisilla teillä, missä tien urat ja penkat näkyvät kirkkaita linssejä merkittävästi paremmin. Yöllä ajaessa keltaiset linssit vähentävät vastaantulevien autojen, varsinkin merkittävästi sinistä valoa sisältävien led- ja xenon-valojen aiheuttamaa häikäisyä.

Yellow -linssejä käyttävät lähes kaikki rallimaailman huiput ajaessaan lumisissa olosuhteissa.

Brilletin YouTube -kanavalta kuulet rallikuskien kommentteja keltaisista laseista >>>

Tästä linkistä kuulet ammattiautoilijan kommentit keltaisista laseista >>>

Eye Coaching- linsseissä on aina naarmuuntumista ehkäisevä kovapinnoite, häiritsevät heijastukset poistava heijastuksenestopinnoite sekä linssien puhdistamista helpottava liukas pinnoite.

Yellow – linssit saat myös omalla voimakkuudella, yksitehona ja monitehona valitsemaasi kehykseen. Kun tarvitset omat vahvuudet, ole yhteydessä Brilletiin 0400 448 922 tai [email protected]

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): VKKOL007A19 Liike: Hakusanat: Aurinkolasit   Kontrastilasit   Urheilulasit  

Kuvaus

Rallissa ja myös siviililiikenteessä näkemisen ongelmia korostavat nopeus, vaihtelevat valaistusolosuhteet ja pitkän päivän aiheuttama rasittuminen silmissä. Tällöin kaikki pienetkin näkemisen vaivat pitää olla korjattuna, jotta päästään  optimaaliseen näkemiseen koko pitkän rallin aikana.

Näkemisen tarkkuus, oikeat silmälasivahvuudet ja tarkoitukseen sopiva näönkorjausvaihtoehto ovat ensimmäinen rallinäkemiseen vaikuttava tekijä. Pienikin taittovirhe kannattaa korjata, jotta mahdollistetaan optimaalinen kaukonäkö.

Erilaisilla linssien väreillä saadaan kontrastia parannettua merkittävästi erilaisissa olosuhteissa. Näkemisen tarkkuutta heikentävät häikäisy, sininen valo ja vaakapinnoista, esim. märästä tienpinnasta tulevat heijastukset.

Näkyvä valkoinen valo sisältää kaikkia spektrin värejä lyhyempiaaltoisesta sinisestä pitempiaaltoiseen punaiseen väriin. Yksi merkittävimmistä tekijöistä parantaa näkemistä vaativissa olosuhteissa on suodattaa näkyvän valon sinistä osuutta pois. Tämä perustuu kahteen tekijään. Toisaalta sininen valo taittuu voimakkaimmin ja sen seurauksena tarkentuu verkkokalvon eteen aiheuttaen epätarkkuutta. Lisäksi valon sininen osuus siroaa voimakkaimmin pienistä partikkeleista ilmassa, joita on esim. sumussa tai pöllyävässä lumessa, joka heikentää kontrasteja.

Keltaisella värillä pyritään parantamaan kontrasteja ja tarkkuutta olosuhteissa, joissa ei haluta linssinvärillä suodattaa näkyvää valoa pois.

Lisää tietoa kuulet Brilletin You Tube-kanavalta >>>


Löydä lähin Näköasiantuntijasi