HYLO DUAL INTENSE 10ML

25,49 

HYLO DUAL INTENSE on uusi, intensiivisesti voiteleva ja pitkävaikutteinen silmätippa erittäin kuiville ja ärtyneille silmille. Sisältää korkealaatuista hyaluronihappoa ja ektoiiniä, jotka yhdessä lievittävät kuivien silmien oireita.

Tuote on säilöntäaineeton ja säilyy avattuna 6 kk ajan.

Korkeasta viskositeetistä johtuen, käyttöä ei suositella yhtäaikaa piilolinssien kanssa.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): vkks046A19 Liike: Hakusana:

Kuvaus

HYLO DUAL INTENSE

Intensiivisesti voitelevat silmätipat kroonisesti kuiville silmille. Tasapainottavat kyynelkalvoja ja lievittävät tulehduksellisia oireita.
Intensiiviset ja pitkäaikaisvaikutteiset silmätipat erittäin kuivien ja ärtyneiden silmien voiteluun.

Sisältää 2 mg/ml korkealaatuista hyaluronihappoa ja 20 mg/ml ektoiinia, mikä antaa pitkäaikaista lievitystä tulehduksellisia oireita kuten kuivuutta, polttavuutta, vuotavia ja kutiavia silmiä vastaan.

Hyaluronihappo on luonnollinen kehon aine. Hyaluronihapon tärkein ominaisuus on, että se sitoo vettä ja siten voitelee ja ylläpitää kosteutta.

Ektoiini on hyaluronihappoa muistuttava aine joka sitoo vettä erittäin hyvin. Ektoiinia saadaan äärimmäisen vaikeissa oloissa elävistä mikro-organismeista, missä aine auttaa niitä selviämään.

Ektoiini luo yhdessä hyaluronihapon kanssa seinämän kyynelkalvossa, joka estää tulehduksellista ärtymystä silmässä. Ektoiini vaikuttaa myös epäsuorasti lipidikerrokseen, vähentäen veden haihtumista.

Sisältää 2 mg/ml korkealaatuista hyaluronihappoa ja 20 mg/ml ektoiinia.

Säilyy 6 kuukautta avattuna.

Täysin säilöntäaineeton.

Ei suositella käyttöä piilolinssien kanssa korkean viskositeetin takia.


Löydä lähin Näköasiantuntijasi