BioDrop Md Plus 10ml

15,00 

BioDrop MD® Plus on keskivaikeisiin ja vaikeisiin kuivasilmäisyyden oireisiin kehitetty tehokosteuttaja, jonka teho perustuu sen luonnollisiin ainesosiin. Trehaloosi ja hyaluronaani yhdessä kosteuttavat, voitelevat sekä tasapainottavat kyynelkalvoa suojaten silmiä kuivumiselta ja soluvaurioilta. BioDrop MD® Plus on pakattu steriileille silmienhoitotuotteille suunniteltuun erikoisannostelijaan, joka säilyttää sen steriilinä 6 kk avaamisesta. Tuote ei sisällä säilöntäaineita eikä muita yleisesti herkistäviä ainesosia.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): vkks010A19 Liike: Hakusana: Kuivasilmätuotteet  

Kuvaus

Taltuta tehokkaasti vaikeatkin kuivasilmäoireet
Valitse säilöntäaineeton BioDrop MD® Plus, jos tavallisen kostutustipan teho ei tunnu lievittävän kuivasilmäisyyden oireita. BioDrop MD® Plus on keskivaikeisiin ja vaikeisiin kuivasilmäisyyden oireisiin kehitetty tehokosteuttaja.

BioDrop MD® Plussan kosteutusteho on sen luonnollisten vaikuttavien aineiden yhteisvaikutuksen tulosta. Trehaloosi ja hyaluronaani yhdessä kosteuttavat, voitelevat ja tasapainottavat kyynelkalvoa sekä suojaavat silmiä kuivumiselta ja soluvaurioilta.

BioDrop MD® Plussan hyaluronaani on rakenteeltaan nk. suurimolekyylinen ja sen pitoisuus tuotteessa merkittävän korkea, minkä ansiosta kostutustipan oireita lievittävä vaikutus on tehokas ja vaikutukseltaan pitkäkestoinen.

BioDrop MD® Plus on pakattu steriileille silmienhoitotuotteille suunniteltuun erikoisannostelijaan, joka säilyttää sen steriilinä 6 kk avaamisesta. Tuote on herkkäsilmäisillekin sopiva Allergiatunnustuote, joka ei sisällä säilöntäaineita eikä muita yleisesti herkistäviä ainesosia.

BioDrop MD® Plus on Suomessa kehitetty ja valmistettu CE-merkitty lääkinnällinen laite, joka sopii kaikille kuivasilmäisille.


Löydä lähin Näköasiantuntijasi