SILMIEN
TERVEYSTARKASTUS

HYVÄ NÄKÖ


SILMÄSSÄ ESIINTYVIEN SAIRAUKSIEN ONGELMANA ON USEIN NIIDEN OIREETTOMUUS, ELI ET VÄLTTÄMÄTTÄ TIEDÄ SAIRASTAVASI ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ.

Tyypillisimmät silmään itseensä liittyvät sairaudet ovat retinopatia, glaukooma ja silmänpohjan ikärappeuma, mutta myös esimerkiksi diabetes vaikuttaa silmän terveyteen. Sairauksiin liittyy merkittäviä riskejä, ja hoitamattomana ne voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin tai jopa näön menetykseen. Mitä aikaisemmin alkava sairaus havaitaan, sen paremmin se pystytään hoitamaan, eli silmän terveys kannattaa ehdottomasti tarkistuttaa säännöllisesti.  

Me Näköasiantuntijat pystymme tarjoamaan kattavan silmän terveystarkastuksen, jonka avulla voimme seuloa silmäsairauksia tehokkaasti. Osana tarkastusta pystymme tekemään esimerkiksi korkealaatuisen silmänpohjan kuvauksen tai jopa OCT-laitteiston mahdollistaman silmänpohjan valokerroskuvauksen. Verkoston liikkeillä on laaja teknologinen laitekanta käytössään joka mahdollistaa perusteellisen tarkastuksen. Olemme myös parhaillaan kehittäneet etälausuntateknologian, jonka avulla silmänpohjakuvat saadaan helposti ja turvallisesti arkistoitua sekä tarvittaessa silmälääkärille lausuttavaksi.

Tarjoamamme silmän terveyden palvelut perustuvat erityiskouluttautuneiden Pro Auctore-optikoiden osaamiseen. Jos tutkimustemme yhteydessä ilmenee syytä epäillä asiakkaan silmän terveyteen liittyviä ongelmia, ohjaamme asiakkaan silmälääkärille tarkempaan tutkimukseen ja diagnosoitavaksi. Verkostomme painopiste on siinä, että yhdessä silmälääkärien kanssa asiakkaillemme voitaisiin uudella ja entistä laajemmalla tavalla turvata hyvä näkö terveissä silmissä.