Systane Gel Drops 10ml

19,50 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): vkks014A81 Liike: Hakusana: Kuivasilmätuotteet  

Kuvaus

Systane® Gel Drops Voitelevat Geelisilmätipat sopivat päivä- ja yökäyttöön ja helpottavat kuivista silmistä johtuvia kohtalaisia ja vaikea-asteisia silmäoireita. Silmätippojen koostumus on suunniteltu erityisesti voitelemaan ja vahvistamaan silmän pintaa ja suojaamaan sitä lisävaurioilta.

Systane® Gel Drops Voitelevat Geelisilmätipat on steriili liuos, joka sisältää polyetyleeniglykoli 400:aa, propyleeniglykolia, hydroksipropyyliguaria, sorbitolia, aminometyylipropanolia, boorihappoa, kaliumkloridia, natriumkloridia, dinatriumedetaattia ja POLYQUAD® (polykvaternium-1) 0,001 % -säilöntäainetta.

Systane® Gel Drops Voitelevat Geelisilmätipat on tarkoitettu kuivien silmien hoitoon helpottamaan tilapäisesti silmien kuivuudesta johtuvia oireita, kuten epämukavuuden tunnetta, polttelua ja ärsytystä.

Systane® Gel Drops Voitelevia Geelisilmätippoja voidaan käyttää tarpeen mukaan päivällä ja yöllä. Valmistetta voidaan käyttää piilolinssien käyttöön liittyvän silmien kuivuuden hoitoon, jolloin valmistetta tiputetaan silmiin ennen piilolinssien asettamista ja jälleen piilolinssien poistamisen jälkeen. Ravista hyvin ennen käyttöä. Tiputa 1–2 tippaa silmään tarpeen mukaan ja räpäytä.


Löydä lähin Näköasiantuntijasi