Tears Again 10ml

22,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): vkks015A31 Liike: Hakusana: Kuivasilmätuotteet  

Kuvaus

Tearsagain liposomisuihke hoitaa kuivia silmiä viemällä liposomeja, eli pieniä rasva-aineita silmän pinnalle. Rasva-aineet ovat kyyneleen tärkeä osa, ja niiden tehtävä on muun muassa ylläpitää silmän kosteutta estämällä kyynelnesteen haihtumista. Useimmilla kuivista silmistä kärsivillä oireet johtuvat juuri liiallisesta haihtumisesta. Tearsagain liposomisuihke palauttaa silmän oikean kosteustasapainon vahvistamalla lipidikerrosta ja vähentämällä kosteuden haihtumista silmistä.

Silmän pinnalle levittyy silmän kosteutta ylläpitävä kerros, kyynelkalvo. Aivan uloimpana sijaitsee hyvin ohut kerros rasva-aineita eli lipidejä. Lipidit vakauttavat kyynelkalvon ja estävät kosteuden haihtumista.

Kun Tearsagain liposomisuihketta suihkautetaan, sekoittuvat suihkeen sisältämät rasva-aineet kyynelkalvon omiin rasvoihin. Silmiä räpytellessä rasvat levittyvät tasaisesti silmän pinnalle. Kun lipidikerros on ehyt, kyynelkalvo vakautuu ja kyynelnesteen haihtuminen vähenee.

Kuivasilmäisistä 80 %:lla lipidikerros ei toimi niin kuin sen pitäisi. Nämä henkilöt hyötyvät Tearsagain liposomisuihkeen käyttämisestä.


Löydä lähin Näköasiantuntijasi