Kuivan Silmän Geelimaski Therapearl

18,00 

Tuotetunnus (SKU): vkks052 Liike: Hakusana: Kuivasilmätuotteet  

Kuvaus

THERAPEARL
Rauhoittava silmänaamio
TheraPearl on silmänaamio, joka tarjoaa rauhoittavia lämpö- tai jäähdytyshoitoja. Sitä voidaan käyttää useita kertoja ja se tarjoaa erilaista ​​lievitystä sen mukaan, käytätkö sitä kuumana vai kylmänä.

Kärsitkö kuivista ja turvonneista silmistä, päänsärystä tai allergiasta? Tällöin voit saada apua kylmästä silmänaamiosta. Viilennä naamio jääkaapissa tai pakastimessa ennen käyttöä. Voit myös käyttää sitä lämpöhoitona lämmittämällä sitä mikroaaltouunissa. Lämpöhoito lievittää oireita kun kärsit kuivista silmistä, blefariitista (luomitulehdus), flunssasta tai sivuontelotulehduksesta.

Silmänaamio myötäilee kasvoja ja sisältää pieniä helmiä, jotka koostuvat vedestä, glyserolista ja natriumipolyakrylaatista. Tuote ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja eikä lateksia.

Näin käytät tuotetta

Käytä tuotetta suljetuilla silmillä korkeintaan 20 minuuttia kerrallaan. Pidä vähintään 20 minuutin tauko käyttökertojen välissä. Puhdista naamio miedolla pesuaineella. Naamiota voidaan käyttää lukuisia kertoja. Vaurioitunut naamio heitetään pois.

Kylmähoito: Laita naamio kylmään vähintään kahdeksi tunniksi.

Lämpöhoito: Lämmitä naamiota mikroaaltouunissa kunnes se on miellyttävän lämmin. Muista varoa liiallista lämmittämistä ennen käyttöä. Lue tuotteen käyttöohjeet ennen käyttöä.


Löydä lähin Näköasiantuntijasi