EvoTears silmätipat 3ML

26,50 

Evotears on uuden sukupolven silmätippa. Tuotteen teho perustuu yhteen rasvaliukoiseen  ainesosaan Perfluoriheksyylioktaaniin (F6H8), joka tasapainottaa kyynelkalvon rasvakerroksen, sekä estää kyynelkalvon valumisen tai haihtumisen. Tuote on vedetön, eikä se ei sisällä säilöntäaineita, fosfaatteja, eikä puskureita. Evotears on myös täysin säilöntäaineeton ja säilyy avattuna 6kk ajan. Riittoisa 3ml pullo vastaa 280 tippaa.

Tutkimustetojen toistaiseksi puuttueassa tuotetta ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. Käyttöä lapsille tai piilolinssien käytön aikana ei myöskään suositella.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): vkks048A19 Liike: Hakusana: Kuivasilmätuotteet  

Kuvaus

EVOTEARS Silmätipat MGD:hen tai lipidipuutokseen, toimii kyynelkalvon lipidikerroksena ja sopii MGD-oireista tai lipidipuutoksesta johtuvaan kuivasilmäisyyteen.

EvoTears® sisältää perfluoriheksyylioktaania (F6H8), joka on rasvaliukoinen aine joka ei reagoi kemiallisesti, fysiologisesti tai metabolisesti. Perfluoriheksyylioktaanilla on vettä alhaisempi pintajännitys, mikä auttaa tippaa levittymään silmän pinnalle hyvin nopeasti.

EvoTears® ei sisällä säilöntäaineita, fosfatteja tai emulgoitiaineita ja on ainoa vedetön silmätippa. Tästä johtuen tipan volyymi 10 µl on noin 1/3 tavallisiin vettä sisältäviin tippoihin verrattuna. Suurin piirtein tämän verran nestettä mahtuu silmän pinnalle.

*MGD (Meibomian Gland Dysfunction) = Meibomin rauhasen toimintahäiriö

Kenelle: Kuivista ja/tai vuotavista silmistä kärsivälle

Sisältää vain yhden ainesosan – Perfluoriheksyylioktaania (F6H8)

Säilyy 6 kuukautta avattuna.

Täysin säilöntäaineeton.

Ei suositella käytettäväksi kun olet raskaana tai imetät, sillä tutkimustuloksia tästä ei vielä ole.

Ei saa käyttää piilolinssien kanssa, sillä tutkimustuloksia tästä ei vielä ole.


Löydä lähin Näköasiantuntijasi