Blephaclean (20)

11,50 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): vkks001A30 Liike: Hakusana: Kuivasilmätuotteet  

Kuvaus

20 steriiliä kosteuspyyhettä silmäluomien ja silmien ympärysalueen ihon päivittäiseen puhdistukseen. Blephaclean puhdistuspyyhkeet ovat steriilejä ja säilöntäaineettomia. Ne eivät sisällä hajusteita tai parabeenejä. Puhdistuspyyhkeet ovat heti käyttövalmiita ja sopivat myös piilolinssien käyttäjille. Blephaclean puhdistuspyyhkeitä voidaan käyttää yli 3 kuukauden ikäisille lapsille. Ihoa ei tarvitse huuhtoa käytön jälkeen.

Blephaclean soveltuu erinomaisesti kuivasilmäisyyden tukihoidoksi, luomitulehduksen eli blephariitin ennaltaehkäiseväksi hoidoksieritteiden ja karsatanpoistoon allergisen konjunktiviitin ja bakteeritulehduksen yhteydessä, silmäleikkauksen jälkeen puhdistukseen ja 3kk ikäisille lapsille karstan poistoon.

Ainesosat:

Vesi, PEG 8, poloksameeri 184, polysorbaatti 20, kapryyliglysiini, propyleeniglykoli, PEG 6 kapryyli, kapryyliglyseridi, dikaliumfosfaatti, alkoholi, natriumhydroksidi, kaliumfosfaatti, rohtosammakonputkiuute, iris florentinan juuri, sinkkisulfaatti, retinoli, natriumhyaluronaatti.


Löydä lähin Näköasiantuntijasi